Overige RIB BoottochtenNaast recreatieve boottochten biedt RIB Varen Nederland ook praktische boottochten aan. We zijn beschikbaar voor elke actie op het water die mogelijk is met een van onze speedboten. Alles is bespreekbaar
Onze praktische boottochten
Organiseert u bijvoorbeeld een evenement in Scheveningen of op een andere locatie die wordt omringd door water? Gebruik vervolgens het water door bezoekers naar de bestemming te leiden als een watertaxi. Denk ook aan het overzicht wat beveiliging van de speedboot zou kunnen hebben.
Als u unieke foto's wilt maken vanuit een speciale hoek, zijn onze speedboten vele malen verhuurd als filmboot en fototocht.

Available boat trips:


Ash scattering
Ben je net een geliefde verloren? Gedurende duizenden jaren is het in veel culturen gebruikelijk geweest om de as van een geliefde na de crematie op het land of in het water te verspreiden, in plaats van het op te slaan of in een urn te plaatsen.

Vooral de verstrooiing van as in bewegend water, zoals een rivier of de zee, wordt meestal ervaren als een speciale en waardevolle vorm van afscheid nemen. Een speciale relatie tussen de overledene en de zee speelt vaak een rol bij het verstrooien van as over de golven.

 

Onze RIB Boottochten

Klik op de bootreis voor meer informatie!
4 July 2017

Wakeboard boat

4 July 2017

Tube Rent

3 July 2017

Banana Tube

Banana Tube Scheveningen Location: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar Price starts from: €15 […]
27 June 2017

Rent Speedboat

English